KM World har udvalgt 100 virksomheder der gør forskel i Knowledge Management verden.

Knowledge Management skal ses som en særlig tilgang til viden og information og ikke som en applikation. De udvalgte virksomheder tilbyder værktøjer, der analyserer, forøger, styrker, styrer viden og information’s aktiver således at virksomhedens potentiele vokser på alle planer.
Da Knowledge Management kan være et undvigende begreb, har man ved udvælgelsen fastslået, at KM er en paraply, der opsamler alle andre tekniske discipliner inklusivt business intelligence, enterprise search and discovery, big data styring, forretningsprocesser styring, adaptive case management, imagining, workflow, dokument styring, cognitive computing m.m.

Listen med de 100 udvalgte virksomheder anderkender virksomheder, der baner vejen i et videnbaseret samfund. Disse virksomheder er ikke de eneste, der gør en forskel. Dommerpanellet er blevet enige om, at de udvalgte virksomheder har flere ting tilfæles. Udvælgelseskriterier varierer, men alle virksomhederne har enten hjulpet at skabe et marked, redefinere det, forøge eller forlænge den. De deler alle den fundamentale motivation til innovation i at imødekomme kundernes ønsker og behov med robuste løsninger.