Viden Assistance i pressen

Viden Assistance har et åbent forhold til pressen. Vi fortæller gerne om vores metoder, stiller gerne op til interviews og leverer gerne baggrundsinformation om vores ofte komplekse arbejdsområde. Her er et uddrag af omtale i pressen, som vi har bidraget med.

Åben kultur sikrer data bedst – Børsen august 2012
Videndeling, teamwork og fri adgang til fælles data er nøgleord for en moderne virksomhed. Viden Assistance hjælper med sikker videndeling, og gode exit samtaler. Interview med Inger Toft Thiersen og forslag til datasikkerhed.

VidenDanmark.dk: Læring i andre kulturer – dec. 2011 artikel
I Danmark har vi en læringskultur, hvor alle er parate til at tage en risiko for til gengæld at blive klogere. Herved hylder vi de lærende virksomheder, hvor forandring til det bedre og mere effektive er positivt.

Dansk konsulent underviser makedonske dommere i effektivitet – nov. 2011
Det makedonske retsvæsen kæmper mod ineffektive arbejdsgange, lange ventetider og tung administration. Derfor rejser den danske konsulent Inger Toft Thiersen til Makedonien for at undervise dommerstanden i LEAN og danske metoder til effektiv sagsbehandling.

Artikel – tilsyn med advokater – juni 2010
Dokumentationsprocessen er arbejdskrævende for de mindre og mellemstore advokatfirmaer. Advokatrådets nye tilsyn er i fuld gang, og Viden Assistance hjælper små og mellemstore advokatvirksomheder med at være klar tilsyn – navnlig fsva. hvidvask-regler, interessekonflikt og undervisning heri. Men også om baggrunden for tilsynet, bl.a. at undgå medieomtale og at sikre, at kravet til efteruddannelse af advokater overholdes.

Business.dk – Markedsføring marts 2010 – Videndeling: Be smarter.  Interview med Inger Toft Thiersen
Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen og igen. Videndeling er en helt konkret metode til at få mere ud af de eksisterende ressourcer, og så kan det aflæses på bundlinjen.

Også bragt i Bladet Markedsføring.

Villabyerne – Uge 11, 2010 – Hjælp til advokater og revisorer
Inger Toft Thiersen starter Viden Assistance.