Om Viden Assistance

Viden Assistance er en højt kvalificeret sparringspartner, hvis kerneydelser er optimering samt vedligehold af arbejdsprocesser i videnbaserede virksomheder

Viden Assistances mission er at tilbyde assistance inden for optimering og vedligehold af videndeling og administrative arbejdsgange. På baggrund af omfattende viden fra videnbaserede virksomheder arbejdes der på at opnå et resultatorienteret samarbejde med gensidig respekt og uden faste omkostninger.

Kunderne er primært videnbaserede virksomheder fx. juridiske enheder, da Viden Assistance har lang erfaring fra liberale erhverv og offentlige organisationer. Det er derfor primært advokatkontorer, statslige/ kommunale kontorer, højere læreanstalters administrative enheder, selskabers juridiske eller administrative kontorer, domstolene, ingeniør virksomheder og revisionskontorer. Det betyder ikke at vi ikke kan eksemplevis facilitere en lean-proces i en produktionsvirksomhed, det er blot ikke kernekompetencen. Læs under cases, hvordan vi i praksis har løst række opgaver inden for vores kompetenceområder.

Viden Assistance er etableret af Inger Toft Thiersen. Hun er uddannet advokat og har erfaring indenfor ledelse til at fremme videndeling og implementering af forandringer, herunder IT-projekter, effektivisering af arbejdsgange, udvikling af videnbanker og hjemmeside/ intranet samt implementering af IT-systemer. Inger har 7 års erfaring med knowledge management og videndeling. Desuden har hun tidligere mere end 15 års erfaring som leder, projektleder og direktionsassistent og arbejdet med formidling og koordination. Læs mere om Inger under kompetencer.